
Pris inkl. Moms plus Forsendelse
Agazoon, agar-agar, biozoon, E406, 350 g
Agazoon® indeholdende ekstraheret fra cellevæggene i nogle arter af alger eller tang agar (E 406). Det er et polysaccharid (= Vielfach- sukker) og ...
Se alle detaljerMolekylær køkken ønsker at skabe ny viden baseret på kemi og fysik bag kulinariske processer - for eksempel hvorfor mayonnaise er solid, eller hvorfor en soufflé "åbner". Et sekundært mål er udviklingen af nye madlavningsmetoder, der er forankret i videnskaben. Disse teknikker omtales som molekylær madlavning, mens den nye stil til madlavning baseret på sådanne teknikker omtales som molekylær køkken. Med teksturdonorer fra producenter som Sosa, Texturas Albert y Ferran Adrià eller Biozoon Texture Pro er ekstraordinære madkreationer mulige.
Agazoon® indeholdende ekstraheret fra cellevæggene i nogle arter af alger eller tang agar (E 406). Det er et polysaccharid (= Vielfach- sukker) og ...
Se alle detaljerEkstraordinære produkter med perfekt smag og fremragende Farbgebung- er SOSA! Sosa Ingredienser SL er en førende producent af premium ingredienser ...
Se alle detaljer#VALUE!
Calazoon® er calciumlactat (E 327) og anvendes som adjuvans til forskellig tekstur indkoder (alginat, gellan og iota), som kræver dannelsen af ge...
Se alle detaljerEn naturlig sojalecithin-baseret emulgator der er ideel til fremstilling af skum. Det har også fantastiske funktioner som sauce til "håbløse tilfæl...
Se alle detaljerProdukterne fra de Texturas serien "overraskelser" giver kokke tidligere utænkelige magiske muligheder. Med Crumiel er en nem og bekvem brug af hon...
Se alle detaljerXanthazoon® består af xanthan (E 415) og er et fermenteringsprodukt. Det har god fortykkelse og stabiliserende egenskaber og anvendes som tilsætnin...
Se alle detaljerFizzy - tykke, aflange pellets med brusende virkning. Kan anvendes direkte eller opløst i vand. Vi anbefaler også den mindre sædvanlige APPLICATION...
Se alle detaljerGluco er sammensat af to calciumsalte (calciumgluconat og calciumlactat) og er derfor et produkt med høj calciumkoncentration. Denne egenskab gør d...
Se alle detaljerLocuzoon® består af johannesbrødgummi (E 410). Det virker i kolde væsker end tilsvarende gode fortykkelsesmidler, såsom xanthan til forarbejdning a...
Se alle detaljerIotazoon® er en type carrageenan (E 407), som er fremstillet af forskellige typer af rødalger og agar-agar er ens. Modsætning agar agar gelegenskab...
Se alle detaljerGellazoon® er (418 E) af gellangummi, som opnås ved fermentering af et vandopløseligt polysaccharid. This multifunktionelle geleringsmidler kan anv...
Se alle detaljerCrunchy, aflange tomat flager, modne med den fulde smag af tomater og tiltalende, intens orange farve. Crutomat er deje og andre præparater den ful...
Se alle detaljerTRISOL er fremstillet af opløselige fibre hvede, som er særlig egnet til fremstilling af Battere og tempura og producerer sprød, ikke fedtet tekstu...
Se alle detaljerDen særlige virkning med Perlazoon_ Indtast tre måling skeer Perlazoon i 100 ml transparent væske, løse dette fuldstændigt og undre sig over den fl...
Se alle detaljerCrurice er dehydrerede kugler af pustede ris, som giver en knasende tekstur og både søde og krydrede retter passer meget godt som! Perfekt til pynt...
Se alle detaljer#VALUE!
Denne smag salt vaffel croissant og ligne håndlavet og har en knasende bid. Perfekt til din finger food kreationer. Firmaet Sosa er kendt i Spanien...
Se alle detaljerDenne vaffel croissanter smage og se ud håndlavet og har en knasende bid. Perfekt til din desserter og finger fødevarer kreationer. Firmaet Sosa er...
Se alle detaljerSferificacion er en ny fremgangsmåde til fremstilling af sfæriske strukturer af forskellige størrelser, påføres den meget specifikke teknik. Derfor...
Se alle detaljerGuarzoon® bestående af guargummi (E 412), som ekstraheres fra frøene af bælgplanter. Guargummi har sammenlignelige egenskaber til tyggegummi johann...
Se alle detaljerCelluzoon® er et cellulosederivat (E 461), som er fremstillet af plantefibre og skræddersyet til det specifikke formål. Det er i modsætning til de ...
Se alle detaljerFunktioner: fortykkelsesmidler, geleringsmidler. Erstatte mel og stivelse. Solution_ fremstille en opløsning med vand før brug. Solution_ majsstive...
Se alle detaljerDisse søde smag vaffel croissant og ligne håndlavet og har en knasende bid. Perfekt til din finger food kreationer. Firmaet Sosa er kendt i Spanien...
Se alle detaljer