Gå til indhold

MOLECULAR CUISINE - Tekstururizer og ingredienser til molekylær madlavning med teksturisatorer

Molekylær køkken ønsker at skabe ny viden baseret på kemi og fysik bag kulinariske processer - for eksempel hvorfor mayonnaise er solid, eller hvorfor en soufflé "åbner". Et sekundært mål er udviklingen af ​​nye madlavningsmetoder, der er forankret i videnskaben. Disse teknikker omtales som molekylær madlavning, mens den nye stil til madlavning baseret på sådanne teknikker omtales som molekylær køkken. Med teksturdonorer fra producenter som Sosa, Texturas Albert y Ferran Adrià eller Biozoon Texture Pro er ekstraordinære madkreationer mulige.

  • Mini croissanter - vaffel Cornetter, sød, farvet grøn, ø 2,4x7,5cm, Sosa, 1.635 kg, 360 St - konditori, dessert, sirup - tartlets / tærter / Cup -
    307,17 kr
    Tartlets / tærter / kopper EUR 28.27 / 1 kg
    Pris inkl. Moms plus Forsendelse

    Mini croissanter - vaffel kræmmerhuse, sød, farvet grøn, ø 2,4x7,5cm, Sosa, 1.635 kg, 360 St

    Denne vaffel croissanter smage og se ud håndlavet og har en knasende bid. Perfekt til din finger food kreationer. Firmaet Sosa er kendt i Spanien i...

    Se alle detaljer
    307,17 kr